Waarom zelf een eigen website bouwen?

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Een website bouwen hoeft niet moelijk te zijn

Het aller grootste voordeel bij het bouwen van je eigen website is de vrijheid die je hebt. 

Je kent het wel. Je wil graag een website of webshop hebben, maar het precies overbrengen van jou ideeën naar een websitebouwer is lastig. Zodra je zelf aan de slag gaan kijken wat het beste bij jou past. 

Wij bij GooYourself.nl hebben gemerkt dat klanten het fijn vinden om zelf aan de slag te gaan. Maar hoe vind je de beste tools bij elkaar om jouw website te maken. Hier kunnen wij bij GooYourself.nl heb beste bij helpen. Wij bij GooYourself.nl hebben jarenlang zelf websites gebouwd (doen we uiteraard nog steeds via ons zuster bedrijf (GooWebdesign.nl). 

Perfecte samenwerkering

Door deze jaren lange ervaring zijn er heel wat plugins gekomen en gegaan met als resultaat dat de beste plugins zijn blijven hangen, waar wij al jaren met alle plezier mee werken. 

Deze kennis delen wij graag met jouw. Zo maken wij gebruik van de professionele tools als: Elementor Pro, Crocoblock, Templately, Essential Addons en nog vele meer.

Voor het aanschaffen van deze licenties ben je al gauw duizenden euro per jaar kwijt. 

De stap om een goede website te maken is voor sommige dan nog iets te ver en blijft het hangen bij alleen WordPress en dat is niet nodig!

Proef op de som

Binnen ons Unlimited pakket zit alles wat je nodig hebt om een professionele website of webshop te maken.

Ons systeem werkt op een drag & drop systeem. Dit maakt het bij uitstek de perfecte tool om te gebruiken, ook al heb je geen ervaring bij het maken van een site. En mocht je er toch niet uitkomen dan helpen wij je graag.

GooYourself.nl wil graag deze kennis delen met jullie. Het is vanaf nu mogelijk om een proef abonnement te nemen om dit 14 dagen te testen zonder verdere verplichtingen.

Hoe meld ik mij aan?

Dit is simpel. Overal op de site vind je de knop “gratis uitproberen”.

We hebben een introductie prijs van € 29,95 per maand voor het Unlimited pakket. Dit pakket kost normaal € 49,95. Echter als je dit nu aanschaft krijg je gedurende het abonnement loopt de introductieprijs van € 29,95 per maand.

Daarnaast mag je het de eerste 14 dagen zonder verdere verplichtingen gaan testen om te kijken of dit pakket goed aansluit op jullie behoefte.

Na het aanmelden wordt er een WordPress omgeving klaargezet met de bij behoorde plugins. Als dit klaar is zal je een seintje krijgen (meestal binnen 24 uur).

Zodra je kan inloggen kan je gelijk aan de slag. Kom je uit sommige dingen niet uit, dan staan wij voor je klaar om je probleem op te lossen.

Heb je vragen over dit pakket, neem dan contact op via 085-0606348 of stuur een mail.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn